Pasta paprykowa z bazylią.

Pasta paprykowa z bazylią.

Pasta paprykowa z bazylią.

Pasta paprykowa, idealna do kanapek, pizzy, makaronyu. Na blogu znajdziecie już jeden przepis na pastę paprykową bez dodatku octu i w wersji łagodnej. Dzisiaj pasta z dodatkiem octu, czosnku i bazylii. Ja do przygotowania pasty dodałam sproszkowaną papryczkę chili, ale jeśli wolicie można dać świeżą. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pasta paprykowa z bazylią Porcje 16 słoiczków po 200 ml Składniki 3 kg papryki czerwonej waga po obraniu 600 g koncentratu pomidorowego 6 ząbków czosnku... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.