Faszerowane ziemniaki

Faszerowane ziemniaki

Faszerowane ziemniaki

Przepis na : obiad

Weekend zapowiada nam się grillowo, dlatego zapraszam Was na faszerowane ziemniaki, które możecie zrobić zarówno na grillu jak i w piekarniku. Mimo wszystko pogodnego i słonecznego weekendu życzę, u mnie pada deszcz. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Faszerowane ziemniaki Składniki 4 duże ziemniaki 30 dag pieczarek 1 cebula 3 łyżki śmietany 22 % 1 łyżka bułki tartej 40 g startego parmezanu 2 łyżeczki masła 1 łyżka oliwy 2 łyżki natki pietruszki sól Instrukcje Ziemniaki dokładnie myj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.