Cukinia faszerowana kaszą kuskus.

Cukinia faszerowana kaszą kuskus.

Cukinia faszerowana kaszą kuskus.

Przepis na : obiad

Dostałam piękną ekologiczną cukinię, a że dawno nie robiłam faszerowanej cukinii powstało pyszne lekkie danie. Polecam, naprawdę warto. Wszystkim bardzo smakowała. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Cukinia faszerowana kaszą kuskus. Składniki 1 duża cukinia 100 g kaszy kuskus 1 duża cebula cukrowa 2 ząbki czosnku pół papryki czerwonej mała puszka groszku konserwowego 1 pomidor pół kostki rosołowej (eko bez konserwantów i chemii) łyżeczka koncentratu pomidorowego łyżeczka świeżego lub s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.