Tuńczyk z ryżem i winogronami
Tuńczyk z ryżem i winogronami
Sałatka zamiast obiadu? Czemu nie? Ma wszystko, co powinien zawierać obiad: białko, dodatek skrobiowy i warzywa, czyli trzy w jednym. Idealna na upały, orzeźwia, syci i szybko się robi. Zamiast ogórka świeżego można użyć konserwowy. Składniki: • 1 szklanka ryżu • 2 puszki tuńczyka w kawałkach w oleju • kiść białych winogron bez pestek • 1 puszka kukurydzy • 4 ogórki zielone małe • 2 łyżki majonezu • sok z 1/2 cytryny • sól, pieprz do smaku Wykonanie: • Ryż gotować w osolone... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu To co kocham
Warto przeczytać
Niskokaloryczna dieta hiszpańska
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Autor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ogórki, ryż, tuńczyk, majonez, obiad, sałatka, sałatki, sałatka imprezowa, sałatka ryżowa, sałatka do obiadu, ogórki konserwowe, sałatka z tuńczykiem, szybki obiad, obiad na szybko, ryż z warzywami, sałatka z ryżem i tuńczykiem, szybkie sałatki, szybka sałatka, sałatka z ryżem, sałatka z ryżem i kukurydzą, sałatka z majonezem
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję