Pieczona cukinia z parmezanem

Pieczona cukinia z parmezanem

Pieczona cukinia z parmezanem

Cukiniowo, warzywnie i jarsko czyli po prostu zdrowo i dietetycznie. Na ciepło i na zimno, jako samodzielny posiłek i jako dodatek do obiadu. Cukinia im młodsza, tym smaczniejsza. Można jeść ją na surowo, smażyć kwiaty cukinii, przyrządzać popularny gulasz – leczo, zapiekankę, placuszki, ratatouille i dodawać do wypieków. Jest uniwersalnym, łagodnym w smaku, lekkostrawnym warzywem o wysokiej wartości dietetycznej. Zawiera potas, żelazo i m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję