Makaron cesarecce z ragout mięsno-warzywnym
Makaron cesarecce z ragout mięsno-warzywnym
Pierwszy raz widziałam i jadłam taki makaron, który wygląda jak skrętki lub warkoczyki. Cesarecce robilłam na warsztatach Makarony z Giancarlo Russo w specjalnej przystawce do makaronów. Gotowy jest do kupienia w hipermarketach. Bardzo ciekawe połączenie z ragout mięsno-warzywnym. Składniki: • 250 g polędwiczki wieprzowej • 2 łodygi selera naciowego • 1/2 puszki pomidorów w puszce • 1 marchewka • 1 cebula • 100 ml wina białego wyytrawnego • 4 łyżki oliwy • sól, pie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu To co kocham
Autor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makarony, makaron, ciekawe przepisy, seler naciowy, seler, polędwiczka, polędwiczki, przystawki, ciasto, marchewka, polędwiczki wieprzowe, sosy, sos do makaronu, makaron z patelni, dania z makaronem, warzywa na patelnie, polędwiczki w sosie, polędwiczki wieprzowe w sosie
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję