Grillowany tuńczyk z puree buraczanym

Grillowany tuńczyk z puree buraczanym

Składniki: • 2 filety z tuńczyka ok 150 g każdy • garść różnych sałat – mix Marynata • 5 łyżek oliwy • 1 ząbek czosnku • 1 mała ostra papryczka • 1 łyżka posiekanej bazylii • sól, pieprz Sos • 1 duży pomidor • 3 łyżki oliwy • skórka starta z 1/2 cytryny • sok z 1/2 cytryny • 1 ząbek posiekanego czosnku • 4 posiekane oliwki bez pestek • 1 łyżka posiekanej bazylii • sól, pieprz Puree • 1 opakowanie mrożonych buraczków puree • 1 łyżka masła • 100 ml śmietany • sok z 1/2 cytryny • sól, piep...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.