Pasta z zielonego groszku z fetą

Pasta z zielonego groszku z fetą

Pasta z zielonego groszku z fetą

Przepis na : obiad

Pasta z zielonego groszku z fetą Pasta z groszku to bardzo szybki w przygotowaniu dodatek. Pasuje zarówno do kanapek, jak i do obiadu w zastępstwie surówek czy marynowanych przetworów. Idealnie smakuje w połączeniu z ziemniakami, np. ugotowanymi w mundurkach. Jej największą zaletą jest to, że składniki praktycznie zawsze mamy w domu, więc jest to jedno z tzw. dań awaryjnych, przed pójściem na weekendowe zakupy Składniki: 1 puszka zielonego groszku 120g fety (1/2 kostki) 1 łyżeczka ostrej musztardy, np. chr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Taste and Cook

Autor

Taste and CookTaste and Cook

Ideą Taste and Cook jest smak, a dokładnie jego odkrywanie oraz pokazywanie, że podróże kulinarne mogą odbywać się każdego dnia.
Poznawanie nowych smaków budzi w nas ciekawość świata, chcemy podróżować, aby oglądać, odkrywać i kosztować. Taka podróż może odbyć się zarówno na drugi kontynent, jak i dwa kilometry dalej do pobliskiej restauracji serwującej nieznane nam dotąd smaki, które nas zainspirują. Następnie podróż przenosimy do naszej kuchni, doskonaląc i dopasowując dania pod nasz, ciągle rozwijający się smak.

Taste and Cook powstało właśnie z myślą o inspirowaniu – zarówno poprzez pokazywanie miejsc wartych odwiedzenia i wypróbowania, jak i przepisów wartych przygotowania.

Spróbuj, zainspiruj się, eksperymentuj.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, ser feta, pasty, pasta, obiad, kanapki, ziemniaki, śniadania, przetwory, surówka, ziemniaki w mundurkach, szybki obiad, obiad na szybko, szybkie śniadanie

Inne przepisy z Taste and Cook

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.