Ponieważ dostałam większą ilość jabłek to postanowiłam zrobić najprostszy moim zdaniem placek ale jak dla mnie również najlepszy. Mistrzynią w jego pieczeniu jest oczywiście moja babcia z tym, że ona piecze w prodiżu a ja w piekarniku ale wychodzi myślę równie dobry. Produkty: - 1/2 kg maki - 1 szkl. cukru - 1 kostka margaryny - 3 jajka - 2 łyżki śmietany - 1/2 opakowania proszku do pieczenia - 1 cukier waniliowy - 2 kg jabłek Przygotowanie: Mąkę, cukier, jajka, śmietanę, proszek do pieczenia i cukier wanili... czytaj dalej...
Wszystko co będę wam polecać robię sama i czasami są to tylko moje pomysły. Mam nadzieję, że coś wam się przyda i że chętnie będziecie korzystać. Będą to czasami moje kuchenne eksperymenty jak również potrawy, które robię już od lat. W przepisach znajdą się propozycje śniadaniowe, obiadowe jak również bardzo stare przepisy dotyczące pieczenia ciast ( sekrety mojej kochanej Babci ).