Bogracz Danie bardzooooo mięsne, więc wegetarianom nie polecam :)))) Ja zrobiłam to w formie gęstej zupy ale szukając przepisu w internecie natknęłam się na przeróżne formy bogracza. Od konsystencji wręcz sosu aż po bardzo rzadką zupę. Można go zrobić troszkę ostrym ( ja tak zrobiłam) albo łagodnie jeśli ktoś nie gustuję w ostrych przyprawach. To danie zajmuje troszkę czasu ale w sumie na samo przygotowanie ponieważ później musi się samo gotować :) Zakupy: - 1 kg szynki - 0,5 kg schabu - 3 piersi z kurczak... czytaj dalej...
Wszystko co będę wam polecać robię sama i czasami są to tylko moje pomysły. Mam nadzieję, że coś wam się przyda i że chętnie będziecie korzystać. Będą to czasami moje kuchenne eksperymenty jak również potrawy, które robię już od lat. W przepisach znajdą się propozycje śniadaniowe, obiadowe jak również bardzo stare przepisy dotyczące pieczenia ciast ( sekrety mojej kochanej Babci ).