Przepis na : śniadanie
Delikatne serowe knedle, wypełnione aromatycznymi morelami i gorzką czekoladą. Austriackie knedle podane z jogurtem i chrupiącą bułką tartą. Marillenknödel na śniadanie, przekąskę lub deser. Knedle morelowe to wyśmienita uczta smaków w stylu austriackim. Te delikatne kluski, wypełnione aromatycznymi morelami i gorzką czekoladą, stanowią prawdziwy letni rarytas. Serwowane z jogurtem i chrupiącą bułką tartą, są idealnym wyborem na śniadanie, przekąskę lub deser. Serowe knedle z morelami, czyli marillenknödel to tr...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.
Czytaj dalej...