Paprykowy czerwony dżem chili

Paprykowy czerwony dżem chili

Domowy czerwony dżem z papryczek chili, słodkiej papryki, czerwonej cebuli i czosnku. Przepis na słodko pikantną konfiturę. Wyśmienity dodatek do serów, omletów i wędlin. Jak zrobić dżem z chili i słodkiej papryki? Czerwony dżem chili to wyjątkowa konfitura, która łączy w sobie pikantność papryczek chili i słodycz czerwonej papryki oraz cebuli. Idealnie komponuje się z różnymi daniami, od serów po omlety, tworząc niezwykłe połączenie smaków, które wzbogaci Twoje ulubione potrawy. Do czego można wykorzystać pa...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.