Domowe maślane bułki do burgerów z dodatkiem miodu i sezamu. Miekkie, lekko słodkie i aromatyczne. Świetnie do burgerów, pulled pork albo smash burgerów. Jak zrobić domowe bułki do burgerów, które są miękkie i delikatne? Z pozoru zwykłe, a jednak absolutnie wyjątkowe. Domowe bułki do burgerów są miękkie, sprężyste i mają delikatnie maślany smak z lekko wyczuwalną słodyczą miodu. Z wierzchu złociste i posypane sezamem, w środku puszyste i lekkie w sam raz – idealnie utrzymują nawet większą porcję nadzien...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...