Deser z tapioki, mleka kokosowego i mango
Deser z tapioki, mleka kokosowego i mango
Przepis na : śniadanie
Dojrzałe, słodkie i soczyste mango charakteryzują się bogatym aromatem i smakiem. Ponieważ tapioka ma neutralny smak, wystarczy przygotować z niej pudding i połączyć z musem z mango. Dzięki takiemu zestawieniu otrzymamy przepyszny deser o egzotycznym smaku. Aby wydobyć więcej słodyczy z mango deser możemy udekorować plasterkiem kiwi lub połówkami mini kiwi. Mini kiwi to słodko kwaśne owoce zwane jagodami kiwi. Składniki 80 g perełek tapioki* 400 ml mleko kokosowe 100 ml wody sok z 1/2 limonki 1 łyżka ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku
Autor
Tajemnice Smaku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kiwi, desery, deser, z jagodami, śniadania, ciasto, ciasto kokosowe
Inne przepisy z Tajemnice Smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję