Czekoladowe brownie z bakłażanem i chili według Jarzynovej

Czekoladowe brownie z bakłażanem i chili według Jarzynovej

Przepis na : deser

Czekoladowe brownie z bakłażanem i chili – nietypowe połączenie smaków w klasycznym deserze według Jarzynovej. Bezglutenowe ciasto, idealne dla wielbicieli nowych doznań smakowych Brownie z bakłażana z dodatkiem chili to zaskakujące połączenie smaków, nadające klasycznemu deserowi nowy wymiar. Bakłażan sprawia, że ciasto jest wilgotne, a szczypta chili dodaje nuty pikantności, tworząc kremowe brownie o unikalnym smaku. To nietuzinkowe ciasto jest łatwe w wykonaniu, smaczne i stanowi ciekawą alternatywę...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.