Pieczeń rzymska- mięso mielone w innym wydaniu.

Pieczeń rzymska- mięso mielone w innym wydaniu.

Pieczeń rzymska- mięso mielone w innym wydaniu.

Mięso mielone daje nam wiele możliwości. Dziś chcę się z Wami podzielić przepisem, który wypróbowałam nie dawno, zmieniłam wedle własnego smaku  i jestem pewna, że ta wariacja na temat mielonego będzie częściej gościć w moim domu. Pieczeń rzymska z parówkami pieczona w folii aluminiowej. Składniki:  0,5kg mięsa mielonego 1 jajko  3 łyżki bułki tartej 2 łyżki śmietany 2 średniej wielkości parówki garść posiekanej pietruszki majeranek, papryka ostra i słodka czosnek granulowany, chili sól, pieprz cz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tagebuch po polsku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.