Paluszki serowe z ciasta francuskiego
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
Szybka i prosta w przygotowaniu przekąska. Nie tylko mocno serowa ale również cudownie chrupiąca :) Zapraszam! Paluszki serowe z ciasta francuskiego Składniki: 1 blat ciasta francuskiego 1 jajko 2 duże garści sera źółtego słodka papryka sól Przygotowanie: Ciasto francuskie rozwinąć. Przeciąć poziomo na pół. Jako rozbełtać. Posmarować jedną połówkę. Posypać połową startego sera, lekko docisnąć, posypać przyprawami. Przykryć drugą połową ciasta, znów posmarować jajkiem, posypać serem i przyprawami... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Tagebuch po polsku
Autor
Ewelina Ficek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
francuskie, ciasto, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ser, ciasto francuskie, papryka, przekąska, przekąski, ser żółty, mięso, barszcz, barszcz czerwony, ciasto z bezami, szybkie ciasto, proste i szybkie ciasto, lekkie ciasto, szybkie przekąski, proste ciasto, łatwe ciasto, ciasta szybkie i łatwe
Inne przepisy z Tagebuch po polsku
Dodaj komentarz