Mielone pod pierzynką z sera i cebulą

Mielone pod pierzynką z sera i cebulą

Mielone pod pierzynką z sera i cebulą

Kotlety mielone w innym wydaniu. Smaczne i bardzo ładnie się prezentujące. Dodatkowo bardzo wilgotne i aromatyczne :) Zapraszam!  Mielone pod pierzynką z sera żółtego i prażonej cebuli Składniki: 0,5 kg mięsa mielonego 3 łyżki śmietany 1 jajko 2 łyżki bułki tartej sól, pieprz 2 łyżeczki słodkiej papryki 2 łyżeczki ostrej papryki 1 łyżeczka majeranku bułka tarta do obtaczania  olej do smażenia na wierzch: 2 garście startego sera garść uprażonej cebuli Przygotowanie: Wymieszać wszystkie składniki.  Ufo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tagebuch po polsku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.