Gulasz w sosie grzybowo- serowym
Gulasz w sosie grzybowo- serowym
Nowa odsłona tradycyjnego gulaszu. Delikatna nuta serowa bardzo smacznie podkreśla intensywny smak grzybów. Zapraszam! Gulasz w sosie grzybowo-serowym Składniki: 500g mięsa gulaszowego 2 duże garści suszonych grzybów 3 trójkąciki serka topionego śmietankowego 2 średnie cebule 2 łyżki oliwy 2,5 szklanki wrzątku sól, pieprz Przygotowanie: Mięso opłukać zimną wodą. Oprószyć solą i pieprzem. Grzyby zalać wrzątkiem i gotować około 10 minut. Cebulę poszatkować, zeszklić na oliwie. Dodać mięso, obsmażyć ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Tagebuch po polsku
Autor
Ewelina Ficek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, mięso, gulasz, kasza, sosy, ziemniaki, dania mięsne, drugie danie, sos serowy, sos z grzybów , gulasz mięsny, sos mięsny
Inne przepisy z Tagebuch po polsku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję