Jaglane rafaello na daktylowo owsianym spodzie - bez mąki, cukru i jaj

Jaglane rafaello na daktylowo owsianym spodzie - bez mąki, cukru i jaj

Jaglane rafaello na daktylowo owsianym spodzie - bez mąki, cukru i jaj

Składniki : Spód: 1 szklanka daktyli 2 szklanki wrzatku 2 szklanki płatków owsianych Krem 1 szklanka kaszy jaglanej 1 szklanka kokosu Miod  Do dekoracji Jagody goi Przygotowanie Daktyle zalewamy wrzątkiem na około 15 minut. Wyciagamy daktyle i osobnym naczyniu blendujemy na mus Do wody z daktyli dodajemy zmielone płatki owsiane i mus z daktyli. Miksujemy na gladki krem. Wykladamy na tortownice o średnicy 24 cm, wstawiamy do piekarnika nagrzanego na 200 stopni i pieczemy 30 minut Krem: Kasze jaglana dobrze ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szkrab Je Sam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.