Zupa pieczarkowa z łazankami i serem

Zupa pieczarkowa z łazankami i serem

Zupa pieczarkowa z łazankami i serem

Nawet tradycyjna zupa może nie być nudna jeśli podamy ją w odpowiedni sposób:).  500g pieczarek 300g żeberek 2 marchewki 1 pietruszka 1 por  2 duże cebule  1/2 selera  1 pęczek natki pietruszki  3 liście laurowe 5 kulek ziela angielskiego 3 łyżki śmietany 2 łyżki mąki  2 łyżki masła sól, pieprz, papryka słodka, papryka ostra, czosnek granulowany Do podania: makaron łazanki ser cheddar  natka pietruszki  1. Pieczarki kroimy w półplastry, por w plastry, cebulę w kostkę. Na ro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.