Udka bez kości faszerowane po węgiersku

Udka bez kości faszerowane po węgiersku

Udka bez kości faszerowane po węgiersku

Przepis na : obiad

Udka bez kości i skóry dostępne są w każdym sklepie. Nadają się do faszerowania, ja proponuję je faszerowane po węgiersku, z papryką, ogórkiem, owinięte boczkiem. Smakują każdemu:).  6 szt. udek bez kości  1 papryka czerwona 1 papryka zielona 3 ogórki konserwowe  1 cebula 3 łyżki ajwaru  3 plastry sera 12 cienkich plastrów wędzonego boczku  sól, papryka słodka, papryka ostra, czosnek granulowany  1 łyżka oleju 1. Ajwar mieszamy z olejem i przyprawami. Nacieramy nim udka.  2. Papr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.