Tortellini w sosie serowo-pieczarkowym

Tortellini w sosie serowo-pieczarkowym

Tortellini w sosie serowo-pieczarkowym

Przepis na : obiad

Coraz częściej sięgam po przepisy na dania bez mięsa jeśli chodzi o obiady zabierane do pracy. Mięso lubię, ale zrobione na świeżo:). Tortellini, czyli włoskie pierożki same w sobie są pyszne i wymagają niewielu dodatków, które przemieniają je w pełnowartościowe danie.  400g świeżego tortellini (znajdziemy je w lodówkach w marketach)  500g pieczarek  1 cebula 250 ml śmietany 12% 100g sera cheddar 2 ząbki czosnku 3 łyżki posiekanej natki pietruszki sól, pieprz, papryka słodka olej  1. Tort... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.