Pasta jajeczna z tuńczykiem

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Kiedy nie mamy ochoty na ser i wędliny pasty kanapkowe zawsze spieszą z pomocą:). Ta z jajkami i tuńczykiem to klasyka, prezentuję przepis na moją ulubioną wersję, mocno tuńczykową i mocno cebulową:).  2 puszki tuńczyka w oleju 7 jajek 1 pęczek drobnego szczypiorku 1 cebula czerwona 2-3 łyżki majonezu sól, pieprz  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i ścieramy na dużych oczkach tarki.  2. Tuńczyka odsądzamy z oleju. Szczypiorek i cebulę drobno siekamy. 3. Wszystkie składniki mieszamy r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.