Golonka w glazurze z miodu lipowego i pestek dyni, piana jogurtowa z chrzanem i puder z kwiatów lipy. Natura Kuchni Polskiej.
Golonka w glazurze z miodu lipowego i pestek dyni, piana jogurtowa z chrzanem i puder z kwiatów lipy. Natura Kuchni Polskiej.
Przepis na : kolacja
K olejny przepis inspirowany "Naturą Kuchni Polskiej" Wojciecha Modesta Amaro, w wersji homemade. Szef kuchni poleca: "Golonka z glazurze z miodu lipowego i pestek dyni, pure z dyni i moreli, piana jogurtowa z chrzanem i puder z lipy". Golonkę wcześniej zamarynowaną w solance, Szef ugotował próżniowo w aromatycznym wywarze po czym opiekł w miodowej glazurze. Moja golonka z braku urządzenia do sous vide została przygotowana w bardziej tradycyjny sposób, co wpłynęło na małą modyfika... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu SzczyptaSmaQ
Autor
SzczyptaSmaQ
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
golonka, dynia, mięso, śliwka, puree, mięsa pieczone, sosy, puree dyniowe, wieprzowina, kolacja, obiad, dania na gorąco, dania obiadowe, bez pieczenia, mięso duszone, szybka kolacja, obiad na szybko, szybki obiad, dania bez mięsa, mięso na obiad
Inne przepisy z SzczyptaSmaQ
Dodaj komentarz