Warstwowa ryżowa sałatka z tuńczykiem

Warstwowa ryżowa sałatka z tuńczykiem

Warstwowa ryżowa sałatka z tuńczykiem

Smaczna, łatwa i szybka w przygotowaniu kolorowa sałatka na bazie wyrazistych w smaku składników: tuńczyka, kiszonych ogórków, ostrej cebuli oraz ryżu, jajek na twardo i kukurydzy idealnie sprawdzi się na każdej imprezie. Składniki: 1 puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym 180g ryżu 4 jajka 1 puszka kukurydzy 5 ogórków kiszonych 2 małe czerwone cebule majonez ketchup sól pieprz Wykonanie: 1. Tuńczyka i kukurydzę odsączyć z zalewy. 2. Jajka ugotować na twardo, następnie wystudzić, obrać i pokroić w kostkę.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, ryż, tuńczyk, majonez, ogórki kiszone, sałatki, sałatka, impreza, sosy, sałatka z ryżem, szybka sałatka, sałatka z tuńczykiem, sałatka z ryżem i kukurydzą, szybkie sałatki, salatka z jajkiem, sałatka z ryżem i tuńczykiem, sałatka z majonezem, lekkie sałatki

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.