Szpinakowe naleśniki z wędzonym łososiem

Szpinakowe naleśniki z wędzonym łososiem

Szpinakowe naleśniki z wędzonym łososiem

Przepis na : obiad

Naleśniki z ciasta z dodatkiem szpinaku nadziewane delikatnym serkiem z dużą ilością wyrazistego czosnku i łagodnym wędzonym łososiem są doskonałą propozycją na przystawkę, przekąskę oraz dania obiadowego. Składniki: Ciasto: 1,5 szklanki mąki pszennej 2 jajka 250ml wody gazowanej 150g jogurtu naturalnego 1 łyżka oleju 100g mrożonego szpinaku sól pieprz Farsz: 300g kremowego śmietankowego serka 250g wędzonego łososia 3 ząbki czosnku sól pieprz 1 łyżka soku z cytryny Wykonanie: 1.  Ciasto: Szpinak rozmrozić, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

naleśniki, szpinak, ciasto, łosoś wędzony, naleśnik, łosoś, przekąski, przystawki, przekąska, dania obiadowe, ryba, ryby, obiad, przystawka z łososiem, pomysł na obiad, naleśniki z łososiem, ryba w ciescie, ciasto na naleśniki, jajka z farszem, jajka nadziewane

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.