Szybka w przygotowaniu, tania, pachnąca koperkiem sałatka ze świeżej sałaty, zielonego ogórka, jajek i delikatnych paluszków krabowych, która polana wyrazistym musztardowym sosem smakuje rewelacyjnie i jest doskonałą propozycją drugiego śniadania. Składniki: 80g roszponki 2 zielone ogórki 4 jajka 100g paluszków krabowych surimi 3 łyżki posiekanego koperku Sos musztardowy: 3 łyżeczki musztardy miodowej 1 łyżeczka musztardy chrzanowej 1 łyżka majonezu 2 łyżki śmietany 18% sól morska świeżo zmielony pieprz Wyk... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.