Przepis na : obiad
Aromatyczna rolada ze szpinakiem to doskonały pomysł zarówno na obiad jak i na imprezową przekąskę. Rewelacyjnie sprawdza się również na kanapki. Składniki: 1,30kg fileta z indyka 70g świeżego szpinaku 150g suszonych pomidorów 10 plastrów wędzonego boczku słodka papryka sól pieprz 2 łyżki masła extra Wykonanie: 1. Filet z indyka rozciąć na duży płat, lekko rozbić tłuczkiem, oprószyć z obydwu stron solą, pieprzem i papryką. Pozostawić na około 30 minut. 2. Szpinak umyć, osuszyć, a suszone pomidory odsączyć z oli... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.