Pasztet pieczony z mięsa z rosołu-pychotka!

Pasztet pieczony z mięsa z rosołu-pychotka!

Pasztet pieczony z mięsa z rosołu-pychotka!

Przepis na : śniadanie

Nie wiem jak u was,ale u mnie w domu co niedzielę musi być rosół-i co tydzień  próbuję jakoś wykorzystać mięsko ,czasem robię potrawkę ,innym razem galaretkę czy pastę na chlebek-tym razem zrobiłam pasztet-znalazłam go w grupie kulinarnej i oczywiście troszkę zmieniłam i wyszedł pyszny...wilgotny,delikatnie kremowy,ale za razem bardzo dobrze się kroi Polecam gorąco mniam... Składniki: ok 1 kg mięsa i warzyw z rosołu(może być drobiowe ,wieprzowe,wołowe,obrane z kości,do tego marchewka,cebula,seler,pietr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Swojskie jedzonko

Autor

Swojskie jedzonkoSwojskie jedzonko

lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

rosół, tarta, mięso, bułki, drobiowe, wątróbka drobiowa, śniadania, galaretka, pasta, pasty, potrawka, pasztet, przekąski, pasztet wieprzowy, bez pieczenia, mięsa pieczone

Inne przepisy z Swojskie jedzonko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.