Carpaccio wołowe z oliwą truflową i rukolą
Carpaccio wołowe z oliwą truflową i rukolą
Uwielbiam carpaccio,w każdej odsłonie,oczywiście przepisów na nie jest mnóstwo,ja dzisiaj zaprezentuje wam jeden z nich,z dodatkiem oliwy truflowej, rukoli,parmezanu,marynowanych kaparów i balsamico-mniam.......polecam gorąco Składniki: ok. 300 g polędwicy wołowej/ligawy, 50g twardego sera typu parmezan, grana padano, , garść świeżej rukoli, kilka marynowanych kaparów sól morska, grubo mielony pieprz, oliwa z oliwek extra virgin&nb... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Swojskie jedzonko
Autor
Swojskie jedzonko
lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
rukola, mięso, sosy, mielone, pieczywo, carpaccio, wołowina, przekąski, szybkie przekąski, mięso mielone
Inne przepisy z Swojskie jedzonko
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję