Roladki ze schabu nadziewane fasolką

Roladki ze schabu nadziewane fasolką

Roladki ze schabu nadziewane fasolką

3/4 kg schabu bez kości (w plastrach), 20 dag mrożonej żółtej fasolki , 8 cienkich plastrów szynki długodojrzewającej,  8 plastrów żółtego sera, 2 łyżki masła, sól, świeżo zmielony czarny pieprz. Dodatkowo: wykałaczki lub patyczki, 1/3 szklanki oleju do smażenia. Jeżeli mamy do dyspozycji solidną porcję schabu na obiad, a już przejadły nam się zwykłe schabowe - proponuję zapiekane roladki nadziewane żółtą fasolką szparagową, szynką i żółtym serem. Danie wyśmienicie smakuje z dodatkiem gotowanej marchewk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Świat Domowej Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.