Kotlety rybne z tuńczykiem i ziemniakami
Kotlety rybne z tuńczykiem i ziemniakami
Kotlety rybne z dodatkiem tuńczyka oraz ziemniaków, dobrze doprawione czosnkiem, papryczką chili, szczypiorkiem i zieloną pietruszką. Doskonała propozycja na przemycenie ryby w daniu obiadowym, i to w pysznym wydaniu :) Składniki: 250 g tuńczyka w sosie własnym (waga po odsączeniu zalewy) 450 g ugotowanych ziemniaków 2 ząbki czosnku 1 czerwona papryczka chili 4 łyżki szczypiorku (bardzo drobno posiekanego) 4 łyżki zielonej pietruszki (bardzo drobno posiekanej) 1 jajko 50 g bułki tartej 1 łyżeczka papryki słodkiej w... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Świat Domowej Kuchni
Autor
mapik27
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ziemniaki, tarta, tuńczyk, kotlety, ryby, bułki, kotlet, kotlety rybne , ryba
Inne przepisy z Świat Domowej Kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję