Jajka zapiekane ze szparagami - Lubelski Kociołek

Jajka zapiekane ze szparagami - Lubelski Kociołek

Jajka zapiekane ze szparagami - Lubelski Kociołek

Na pożegnanie sezonu szparagowego przepis śniadaniowy.  Dla mnie jajka i szparagi to duet doskonały, zupełnie jak jajka i awokado.   W każdej wersji bez wyjątku.  Tym razem zapiekane.  Przepis przygotowany specjalnie z myślą o kolejnej, XI już edycji Lubelskiego Kociołka. Tym razem dania ze szparagami przygotowały: Edyta , Marta , Małgośka i Angelika .     Składniki: 1/4 pęczka zielonych szparagów 4 jajka sól, pieprz oliwa parmezan / grana padano   Wykonanie: Szparagi dokładn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Sto kolorów kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.