Najzwyklejsza sałatka. Mało składników, wysiłek żaden, a efekt naprawdę smaczny. Warto zrobić gdy zostaną nam resztki ugotowanej fasolki i nie wiadomo jak je zagospodarować. Warto też fasolkę ugotować tylko po to by zrobić tę sałatkę . Jest bardzo smaczna!składniki350 g fasolki szparagowej260 g pomidorów20 g kaparówduży pęczek koperkuoliwa z oliwekchili w płatkachszczypior (opcjonalnie)sól, pieprzprzygotowanieFasolkę umyć, obciąć końce, ugotować w osolonej wodzie - kilkanaście minut od zagotowania wod... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...