Pane Ibleo - włoski chleb z semoliny - sierpniowa piekarnia

Pane Ibleo - włoski chleb z semoliny - sierpniowa piekarnia

Pane Ibleo - włoski chleb z semoliny - sierpniowa piekarnia

Kolejna piekarnia. Tym razem piekłyśmy włoski chleb z semoliny. Przepis wybrała Łucja z bloga Fabryka Kulinarnych Inspiracji, tłumaczenie przepisu zawdzięczamy Renacie i właśnie na jej blogu Forks’N’Canvas możecie zobaczyć przepiękne chlebki. Oryginalny przepis pochodzi z bloga Bread & Companatico .Warto też obejrzeć poleconą przez Amber stronę ( Link ) gdzie można zobaczyć jak formować Pane Ibleo.przepis kopiuję ze strony AmberPANE IBLEO – TRADYCYJNY CHLEB Z PSZENICY DURUM Z MONTE IBLEI składn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

Stare GaryStare Gary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

włoska, chleb, ciasto, pieczywo, do pracy, ciasto z masa, ciasta z masa, chleb na zakwasie, ciasto z bezami, szybkie ciasto, bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, lekkie ciasto, chleb mieszany, szybkie ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.