Stir fry z wołowiną i recenzja tytanowej patelni marki WOLL
Stir fry z wołowiną i recenzja tytanowej patelni marki WOLL
Kuchnia dalekowschodnia to dla mnie synergia smaku, tekstury - i celebracji posiłku. Zdecydowanie nic nie łączy ludzi tak bardzo, jak wspólna uczta! Wiosna to idealna pora, aby zamienić koc i kubek herbaty, na spotkania przy wspólnym stole :) Jeśli lubicie orientalne smaki, koniecznie spróbujcie mojego przepisu na Wołowinę stir fry. Cóż to za metoda? Pokrótce, to sposób smażenia potraw na rozgrzanym WOKu, gdzie składniki niemal ciągle muszą być mieszane. Gotowanie trwa ultra szybko, zachowując maksimum smaku, wię... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Spektrum Smaku
Autor
Carolina Báthory
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
wołowina, grzyby, sosy, imbir, sałata, papryka, mięso, stir fry
Inne przepisy z Spektrum Smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję