Stir fry z wołowiną i recenzja tytanowej patelni marki WOLL

Stir fry z wołowiną i recenzja tytanowej patelni marki WOLL

Stir fry z wołowiną i recenzja tytanowej patelni marki WOLL

Kuchnia dalekowschodnia to dla mnie synergia smaku, tekstury - i celebracji posiłku. Zdecydowanie nic nie łączy ludzi tak bardzo, jak wspólna uczta! Wiosna to idealna pora, aby zamienić koc i kubek herbaty, na spotkania przy wspólnym stole :) Jeśli lubicie orientalne smaki, koniecznie spróbujcie mojego przepisu na Wołowinę stir fry. Cóż to za metoda? Pokrótce, to sposób smażenia potraw na rozgrzanym WOKu, gdzie składniki niemal ciągle muszą być mieszane. Gotowanie trwa ultra szybko, zachowując maksimum smaku, wię... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Spektrum Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.