
Przepis na : obiad
Mój sprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe. W zależności od wielkości pierogów jedna porcja starcza na ok. 30 - 50 szt. Składniki na idealne bezglutenowe ciasto na pierogi: 300 g mąki ryżowej * 200 g skrobi ziemniaczanej lub z tapioki 20 g łuski babki jajowatej polecam te mąki z firmy Moncana z kodem KAROLA10 macie 10% rabatu na wszystko w ich sklepie 1 łyżeczki soli 2 łyżki oleju 600 ml gorącej wody Do dzieła: CIASTO : W misce dokładnie mieszamy suche s... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...
Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...