WARZYWA SŁODKO- KWAŚNE NA OLEJU RZEPAKOWYM Z WOKA NA CHIŃSKI SPOSÓB!

WARZYWA SŁODKO- KWAŚNE NA OLEJU RZEPAKOWYM Z WOKA NA CHIŃSKI SPOSÓB!

WARZYWA SŁODKO- KWAŚNE NA OLEJU RZEPAKOWYM Z WOKA NA CHIŃSKI SPOSÓB!

Przepis na : obiad

Uwielbiam to danie, niesamowity i niepowtarzalny smak, jedyny w swoim rodzaju! Mój ulubiony smak słodko- kwaśny! Sezon warzywny w pełni, wprowadźcie do Swojej kuchni nowe smaki i aromaty!  Zapraszam!  „Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego jest stosowany w różnych kuchniach świata!" SKŁADNIKI: - 4szt młode marchewki - 1 mała cukinia - 1 cebula cukrowa - czosnek (2- 3 ząbki) - papryka czerwona, żółta, pomarańczowa - 6 łyżek oleju rzepakowego - 2 łyżki so... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SMYKWKUCHNI

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

SMYKWKUCHNISMYKWKUCHNI

Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/

kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

słodkie, warzywa, sosy, sos sojowy, cukinia, cebula, makaron po chińsku, obiad, makaron, marchewka, miód, makarony, duszone, czosnek, papryka, ryż, marynaty, ryż po chińsku, dania chińskie, sos do makaronu, sos do ryżu, makaron smażony, ryż smażony, ryż z warzywami, kuchnia chińska, makaron na słodko, kuchnia tajska, dania z makaronem, makaron na obiad, obiad z makaronem

Inne przepisy z SMYKWKUCHNI

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.