Przepis na : kolacja
Drodzy Czytelnicy zapraszam Was bardzo gorąco na wizytę w dalekie strony do Meksyku i wypróbowania super przepisu na kurczaka w sosie pomidorowym ostro-słodko-kwaśnym. Moje ukochane połączenie smaków. Papryczka piri piri, co by o niej nie powiedzieć do łagodnych nie należy ;-). Świeży ananas, czosnek, cebulka, czarne oliwki i sos pomidorowy na bazie koncentratu pomidorowego Pudliszki. EXTRA! CZEGO POTRZEBUJEMY DLA 4 OSÓB: - koncentrat pomidorowy Pudliszki - 4 udka z kurczaka -... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)