Przepis na : śniadanie
Przepyszne! Takie śniadania mogłabym jadać codziennie.... Poproszę ;-) SKŁADNIKI: - 3-4 szparagi - 1 jajo - pomidorek - świeża bazylia - sól morska - oliwa z oliwek -ciabatta WYKONANIE: - szparagi obieramy i odcinamy zdrewniałe części - smażymy po 3 minuty z każdej strony - ciabattę zrumień w tosterze - do rondelka z gotującą się wodą wbijamy szybkim ruchem jajko, gotujemy 1 minutę, wyjmujemy delikatnie za pomocą łyżki (żółtko ma być płynne)... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)