Grillowane kolby kukurydzy z masłem z chili, miętą i limonką

Grillowane kolby kukurydzy z masłem z chili, miętą i limonką

Grillowane kolby kukurydzy z masłem z chili, miętą i limonką

Zakończyliście już sezon grillowy? Mam nadzieję, że jeszcze nie. A jeśli nawet, to wyciągnijcie patelnię grillową i przygotujcie grillowaną kukurydzę, koniecznie z dodatkiem masła limonkowego  z miętą i papryczką chili. Pyszności! Przepis pochodzi z książki  "What Katie Ate" , Katie Quinn Davies Składniki: 2 kolby kukurydzy w łupinach Masło z chili, miętą i limonką: 3 łyżki miękkiego masła 1 łyżka posiekanych liści mięty 1 łyżeczka posiekanych liści kolendry sok z 1 limonki 1 łyżka drobno pokrojo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakowity Blog Kulinarny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.