Domowe Sajgonki + film

Domowe Sajgonki + film

Domowe Sajgonki + film

Sajgonki czyli azjatyckie krokieciki  z mięsno-warzywnym nadzieniem smażone na głębokim tłuszczu to chrupiąca przekąska, którą można zajadać zarówno na ciepło jak i na zimno. Sajgonki możemy dowolnie modyfikować a najlepiej smakują podane z ulubionym sosem. składniki na 30 sztuk 50 dag mielonego mięsa wieprzowego 30 arkuszy papieru ryżowego 3 liście kapusty pekińskiej 100 g makaronu ryżowego 4- 5 łyżek sosu sojowego 25 g suszonych grzybów mun 2 małe cebule 1 marchewka 1 jajko szczypta ostrej  pap... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakowite Dania

Autor

SmakowiteDania

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, mielone, makarony, makaron, kapustą, sosy, cebula, gołąbki, mięso mielone, papryka, mięso, kapusta pekińska, marchewka, przekąska, przekąski, sos do makaronu, sos z grzybów , przekąski na ciepło, makaron smażony, jajka z farszem, dania z makaronem, dania na gorąco

Inne przepisy z Smakowite Dania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.