Kolorowa i niebywale smaczna sałatka z dość nietypowym składnikiem jakim jest…. naleśnik. To właśnie te zielone naleśnikowe „ślimaczki” z rukoli robią tutaj całą robotę. Zarówno wizualnie, jak i smakowo pasują do sałatki doskonale. Kto nie wierzy, zachęcam by wypróbował i podzielił się opinią:) 100-150 g rukoli 3 garści roszponki 2 cebulki dymki 1 op. mozzarelli w zalewie 2-3 kromki chleba tostowego 1 łyżka klarowanego masła 3 łyżki orzeszków pinii 150 g pomidorków koktajlowych 3 łyżki oleju 1 ... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...