Kolorowe i pyszne naleśniki na wytrawnie. Swój intensywny zielony kolor zawdzięczają dodatkowi świeżego szpinaku. W środku znalazło się nadzienie z sera kanapkowo-sernikowego z dodatkiem rzodkiewek i szczypiorku/dymki. To taka fajna opcja na wiosenno-letnie naleśniki. Całość wyszła bardzo delikatnie i smacznie. Naleśniki: 100-130 g świeżego szpinaku baby 1 szkl. wody gazowanej 3 jajka 2 szkl. mleka 2 szkl. mąki pszennej 1-2 łyżki oleju sól Nadzienie: 500-700 g serka śmietankowego – u mnie twarożek kanap... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...