Łosoś, sam w sobie jest pyszny. Dodatki stanowią dla niego tylko tło. W tym przypadku tło jest jak najbardziej trafione, ale ja obiektywna nie jestem, bo łososia uwielbiam pod każdą postacią. 800 g filetów z łososia 1 cytryna pęczek koperku pęczek natki pietruszki 4 łyżki oleju 2 łyżeczki musztardy sarepskiej 200 g kwaśnej śmietany 1 żółtko sól, pieprz Umytego łososia dzielimy na porcje podobnej wielkości. Każdy kawałek posypujemy solą i pieprzem, a następnie skrapiamy sokiem z cytryny. Smażymy na rozgrzan... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...