Moje chłopaki uwielbiają pikantne potrawy, więc wiedziałam, że zrobię im wielką przyjemność serwując na obiad to danie. Aromatyczny gulasz drobiowy z dodatkiem pikantnej kiełbasy chorizo, z kolorową papryką i cebulą, podany z ryżem, faktycznie wzbudził wiele „ochów i achów” Nawet ja, choć bliżej mi do łagodnych smaków, zjadłam go z wielką przyjemnością. Polecam i Wam. 400 g polędwiczek z kurczaka 130 g chorizo (u mnie pikantne) 1 cebula 2 papryki, czerwona i żółta 1 puszka pomidorów krojonych mi... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...