Królik w warzywach i w winie

Królik w warzywach i w winie

Królik w warzywach i w winie

Bardzo długo miałam opory ( natury emocjonalnej ) aby zrobić królik. Jadałam go już wcześniej, ale żeby tak sama go zrobić - to nie. Krążyłam obok lodówki z mięsem królika i krążyłam. W końcu przełamałam się. W domu stwierdziłam, że nie taki „diabeł straszny” i  przygotowałam go na sposób, jaki tu wi dzicie . Gdybym miała opisać jakie to mięso , powiedziałabym że białe i bardzo delikatne ( coś jak pierś z kurczaka ale znacznie delikatniejsze ). Nie potrzebnie miałam opory. Składniki: Królik Sól Pieprz kol... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Autor

Ewa Górska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

królik, mięso, marchewka, mielone, piersi, pierś, sosy, kurczak, pierś kurczaka, dania mięsne, pierś z kurczaka, mięsa pieczone, mięso mielone, kurczak z czosnkiem, kurczak w miodzie, pieczeń z mięsa mielonego, kurczak pieczony, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, sos do kurczaka, sos mięsny

Inne przepisy z Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.