„Łódeczki” z ciasta francuskiego z mozarellą i mięsem

„Łódeczki” z ciasta francuskiego z mozarellą i mięsem

„Łódeczki” z ciasta francuskiego z mozarellą i mięsem

Przepis na : obiad

Dzisiejsza propozycja z pewnością przypadnie do smaku wszystkim miłośnikom ciasta francuskiego. Ja bardzo lubię wszelkiego wypieki z tego ciasta i często z niego korzystam. Te łódeczki zrobiłam na kształt i podobiznę chaczapuri, które uwielbiam Składniki na 2 porcję: – 1op. ciasta francuskiego – 250g mięsa mielonego (u mnie z piersi indyka) – 1 cebula – 200g świeżego szpinaku – 2 ząbki czosnku – 100g twardej mozarelli – 1 żółtko do posmarowania „łódeczek̶... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Armine

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.