Parówki po węgiersku

Parówki po węgiersku

Parówki po węgiersku

 Danie, które już od dawna gości w Naszej kuchni. Nie pamiętam skąd mam przepis i dlaczego nazywa się po węgiersku (prawdopodobnie z Węgrami nie ma nic wspólnego). Proste, pożywne i szybkie w wykonaniu. Polecam! Parówki po węgiersku Składniki na 4 porcje: 2 cebule 300g pieczarek 5 parówek (dowolnych) 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego 0,5 l bulionu warzywnego 2 łyżeczki mąki pszennej 2 łyżki gęstej, kwaśnej śmietany przyprawy: sól, pieprz, słodka papryka zielona natka pietruszki Wykonanie: Cebule kroimy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojej kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję